Fotohokje huren voor op een festival

Een festival is feest! De sfeer, de muziek, de drankjes, je hebt een vast beeld bij een festival. Daar mag een Fotohokje niet ontbreken

Wat is er leuker dan een feest waarvan je een aandenken hebt? Het gordijntje gaat dicht, bezoekers maken de gekste foto’s. Iedereen loopt rond met de foto’s met jouw unieke design. Maar ook online kun je veel promotie genereren. Met behulp van een touchscreen aan de buitenkant van het hokje kunnen de bezoekers de gemaakte foto’s meteen delen met al hun vrienden. Tip: Kijk ook eens op fotobusje.nl, ideaal voor outdoor evenementen!

Personal Branding

De beleving wordt nog groter met personal branding. Het fotokader is naar eigen smaak in te richten en we hebben een speciale festival-achtergrond voor in het hokje.

De buitenkant van het hokje is voorzien van een design waar je u tegen zegt. Toch is door jou nog unieker te maken. Door de photobooth te branden kun je jouw merk nog beter promoten en wordt het een echte eye-catcher.

Make it social!

Online promotie is hedendaags niet meer weg te denken. Sociale media geven je een enorm platform wat kan leiden tot flinke promotie. Met Fotohokje is het mogelijk om de gemaakte foto’s naar jezelf te mailen, waarna je direct de foto via een online omgeving kan delen!

Met behulp van een speciale code op het fotostrookje kunnen de bezoekers de foto ook nog online terugvinden.

Doordat het delen op sociale media mogelijk is, krijg je veel aandacht. Stel je voor wat voor bereik je hebt als je logo op het fotostrookje staat en deze wordt online gepost.