De mogelijkheden van de fotospiegel

Niet zomaar een spiegel.

Met de Fotospiegel maak je perfecte foto’s in een flits! Check jouw outfit, kapsel en druk op de spiegel. De spiegel gaat aftellen en laat ook direct jouw shot zien. Hierna wordt de gemaakte foto direct geprint.

Vooraf heb je volop mogelijkheden om de fotospiegel naar wens te maken, zoals:

Je krijgt haarscherpe foto’s doordat de interactieve fotospiegel gebruikt maakt van een professionele (DSLR) camera. Hiermee kun je een mooiste foto’s van jezelf maken of met je een grote groep tegelijk op de foto!

Tijdens je feest krijg je:

€ 575,- incl. BTW

Reserveer mijn fotospiegel

Print

Jouw foto wordt voorzien van iedere boodschap die jij maar wil. We maken voor iedereen een persoonlijk fotokader op maat. We adviseren om 1 staande foto op ansichtkaart te maken(10x15cm).

De opmaak van het kader is bij ons altijd in de huurprijs inbegrepen.

Onze ontwerper gaat aan de hand van jouw wensen aan de slag en zorgt ervoor dat het kader volledig naar wens is. Liever zelf ontwerpen en handig met Photoshop. Download dan de template.

Ben je geen Photoshopexpert? Stuur ons dan een e-mail met jouw wensen!

mail je bestanden
Vergeet niet je reserveringsnummer te vermelden!

Optioneel: Afzetpaaltje en loper

Om de setting helemaal compleet te maken huur je ook afzetpaaltjes en een loper er bij! 

De kosten voor 4 afzetpaaltjes, koorden en loper zijn 30 euro inclusief BTW.

We hebben zilveren en gouden paaltjes, witte, rode en zwarte koorden. Wil je andere kleuren, laat dat ons weten en we regelen het!

Optioneel: Achterwand

Maak je foto’s helemaal af met een van onze achterwanden. Door de spiegel te richten op de achterwand sta je bijvoorbeeld voor een stenen muur of de Amsterdamse grachten. Uiteraard zullen we je adviseren welke achterwand er mooi bij jullie fotokader past zodat de foto’s er super uit zullen zien.

De kosten voor een achterwand zijn 75 euro inclusief BTW.

Ook een persoonlijke achterwand (zoals linksonder voor ZiggoVodafone) kunnen wij realiseren. Let wel op; de levertijd van een persoonlijke achterwand is 14 dagen.

Optioneel: Greenscreen

Verschillende achterwanden kiezen kan met onze greenscreen-functie. Zo sta je binnen mum van tijd voor de Eiffeltoren of een hagelwit strand op de Malediven.

Je kunt aangeven welke 4 achtergronden je wilt gebruiken. Wij zullen op zoek gaan naar de foto’s en maken dit werkend voor het gebruik van de Fotospiegel. Op locatie plaatsen we een greenscreen tegenover de spiegel.

De kosten voor de greenscreen zijn 250 exclusief BTW.

Optioneel: Branding

Een zakelijk evenement of een beurs? Dan kun je ervoor kiezen om ook de fysieke Fotospiegel te branden. 

Op de achterkant van de spiegel is dan ruimte voor jouw reclametekst of logo. Het design hiervan laten we aan jullie over en wij zullen zorgen dat de spiegel er tip-top uitziet op jouw evenement.

De kosten voor de branding bedragen 150 euro excl. BTW.