Wij denken niet alleen in hokjes

Ben jij op zoek naar echt maatwerk? Iets wat mensen nog nooit eerder hebben gezien? Wij hebben al verschillende toffe projecten gedaan waar geen Fotohokje, maar wel fotografie aan te pas komt. Bespreek je wensen en laat je inspireren door ons creatieve team.

Introductie van de KIA Niro

De nieuwste ride: KIA Niro. Voor de introductie van deze auto bij de KIA-dealers werden een aantal zeecontainers omgebouwd. Hiervoor werden wij gevraagd om de fotografie te verzorgen. En zoals wij zijn, denken we daar graag in mee.

De slogan zegt het eigenlijk al; een nieuwe ride, een nieuwe beleving. Daarom hebben wij een achtbaankarretje gebouwd in een van de zeecontainers. Zodoende lijkt het net alsof je echt in een achtbaan zit. Door op een knop te drukken worden er verschillende foto’s gemaakt. Het eindresultaat; net echt!

In een andere zeecontainer is een Escape Room gebouwd, je kent ze wel. Weet je te ontsnappen? Dan moet natuurlijk beloond worden met een mooie foto. Meteen gemaakt, meteen geprint.

Fotocaravan

Camping La Clusure

Camping La Clusure in de Ardennen heeft wat te vieren. Dit jaar is de camping alweer 25 open voor vakantiegangers. Zij hebben ons gevraagd om met een uniek concept de bezoekers wat terug te geven. Eens een ander Fotohokje.

Een waar kunstwerk kwamen zij bij ons afleveren. Een caravan helemaal in de stijl van de Yellow Submarine, gecreëerd door een aantal Belgische kunstenaars. Wij mogen de binnenkant verzorgen!

Treed binnen in de caravan en ga lekker zitten op het bankje. Druk op de knop en lachen maar! Het animatieteam zorgt voor wekelijks nieuwe thema’s zodat je niet uitgekeken raakt. Zoals jullie van ons gewend zijn, passen we het design van het printje natuurlijk op aan. Een mooi aandenken voor de gasten die in het jubileumjaar gebruik maken van deze geweldige camping!

In de tractor op de foto

AB Brabant

Tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen hebben wij samen met AB Brabant hun stand onvergetelijk gemaakt. De bezoekers konden namelijk een mooie foto maken in de enige echte ‘Lady Green’ tractor.

Door middel van een truss met beeldscherm erop zagen mensen hoe de foto gemaakt zou worden. Ook konden zij zelf beslissen wanneer de foto werd gemaakt door middel van een afstandsbediening. Want eenmaal op de tractor is het natuurlijk moeilijk om op een knopje dichtbij te drukken. Een nieuwe techniek die wij gebruikten en het resultaat was top!

Met ruim 30.000 bezoekers zijn er onwijs veel foto’s gemaakt in deze unieke setting.