Fotohokje

Een zorg minder tijdens je bruiloft of evenement.

Wij regelen alles tot in detail. Vooraf heb je volop mogelijkheden om het fotohokje naar wens te maken, zoals:

Tijdens het feest is er iemand van ons team op locatie die het fotohokje bezorgt en gebruiksklaar maakt, ruim voor de tijd die je hebt afgesproken.

Tijdens je feest krijg je:

Reserveer mijn fotohokje

Fotostrip

Wij staan voor maatwerk als het gaat om het ontwerp van de fotostrip. De opmaak van de fotostrip is bij ons altijd in de huurprijs inbegrepen.

Onze ontwerper maakt een mooi en origineel ontwerp voor de fotostrip, gericht op jullie feest. Want een fotostrookje voor een bruiloft ziet er gewoon anders uit dan een strookje voor een personeelsfeest. Met je unieke ontwerp steel jij de show! En de opmaak van het kader is in de huurprijs inbegrepen, voor jouw unieke strookje betaal je dus niets extra!

Hier zie je veel voorbeelden ter inspiratie, maar je krijgt altijd een uniek design. Wees creatief!

Liever zelf ontwerpen en handig in Photoshop? Download de template. Ben je geen Photoshopexpert? Stuur ons dan een e-mail met jouw wensen!

mail je bestanden
Vergeet niet je reserveringsnummer te vermelden!

Achterwand

De foto’s die uit het fotohokje rollen, moeten natuurlijk helemaal bij je feest passen. Daarom stemmen wij de achterwand altijd af met het fotokader

Dat kan helemaal met onze standaard achterwanden! Je kiest zelf welke achterwand in het hokje moet komen tijdens jouw feest, bruiloft of beurs. Je ziet hier de achterwanden waaruit je kunt kiezen.

Naast deze achterwanden is er ook de mogelijkheid om een achterwand op maat te laten ontwikkelen.

Voor €75,- ontwikkelen wij een achterwand naar wens voor in de photobooth!

 

SILVER&SHINY

standaard achtergrond

 

ZIG ZAG

standaard achtergrond

 

ROOD-WIT

standaard achtergrond

 

GEVANGENIS

standaard achtergrond

 

AMERIKA

standaard achtergrond

 

GOUD&GLITTER

standaard achtergrond

 

KERST&WINTER

standaard achtergrond

1
1

Branding

Bij Fotohokje is het ook mogelijk om het nog persoonlijker maken!

Fotohokje is namelijk helemaal te branden zoals jij dat wilt! Naast het fotokader ook de buitenkant van het hokje geheel in stijl?

Met de bestickering van het hokje zorg jij voor unieke promotie. De flexibiliteit om mee te gaan in het thema van het evenement is een groot pluspunt. Voor ons geen probleem, voor jou een extra kans op aandacht!

Lees ons blogartikel over de Branding bij America Today.

Volledig bestickerd €495,- excl. BTW

4 platen bestickerd (alles wat zichtbaar is op locatie)

Front bestickerd €280,- excl. BTW

2 platen bestickerd (links en rechts van de opening) Het houten design is het standaard ontwerp.

Greenscreen

Wil je een gave achtergrond op je unieke foto hebben?  De Eiffeltoren of een hagelwit strand op de Malediven. Door het greenscreen kun je alles projecteren wat je maar wil! Het wordt op het scherm geprojecteerd en je hebt een top foto.

Je kunt je online vrienden ook flink voor de gek houden. Het is mogelijk om de foto aan de buitenkant van het Fotohokje direct te delen op social media. Plaats de gemaakte foto op Facebook of Twitter. Mailen kan ook, zodat je de foto ook digitaal hebt.