Promotie

Promotie is het onder de aandacht brengen van een nieuw of bestaand product of service. Promotie is een onderdeel van de marketingmix, wat weer een onderdeel is van het bredere marketing.

Promotie met het fotohokje

Branding van het fotohokje is een uitstekende manier om je merk te promoten. Wanneer je het fotohokje huurt, kan deze volledig, gedeeltelijk of niet gebrand worden:

  • Volledige branding: hierbij zijn alle zichtbare kanten van het fotohokje bestickerd met jouw ontwerp. Dit zijn in totaal vier platen (links en rechts van de opening en de zijkanten van het hokje).
  • Gedeeltelijke branding: hierbij zijn de voorkanten van het fotohokje bestickerd met jouw ontwerp. Dit zijn in totaal twee platen (links en rechts van de opening). De zijkanten hebben dan het standaard houten ontwerp van het fotohokje.
  • Geen branding: hierbij is het fotohokje niet besctickerd. Het volledige hokje heeft dan het standaard houten ontwerp.

Onze ontwerper kan de branding voor je ontwerpen of je kunt het zelf aanleveren. Een voorbeeld van een volledig gebrand hokje is die van America Today.

Daarnaast is het mogelijk om de achterwand van het fotohokje en de fotostrips die uit de printer komen te voorzien van je eigen huisstijl.

Heb je nog vragen? Deze kun je hieronder stellen.

Neem contact op

Je kunt ons bellen op 0854836088, mailen op info@fotohokje.nl of hieronder je vraag stellen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]