Fotohokje voor zakelijke evenementen huren

Een open dag, jubileum of beurs? Graag maak je het onvergetelijk voor de bezoekers.

Hiervoor is er het fotohokje; een photobooth waarin bezoekers ontzettend veel leuke foto’s kunnen maken. De combinatie van te gekke verkleedspullen en een op maat gemaakte achterwand zorgt voor een leuk aandenken. Voorzien van het logo van het bedrijf op het fotokader bezorgt je direct exposure.

Mee naar huis

De foto’s uit het fotohokje worden direct geprint. Mensen kunnen de foto dus meteen meenemen. Een leuk aandenken wat ze zeker zullen bewaren. Op de print kan bijvoorbeeld je logo of een hashtag staan. De opmaak van het strookje bepaal je zelf. En je krijgt alle gemaakte foto’s op USB-stick achteraf. Bijvoorbeeld om te gebruiken in een blog artikel of filmpje over de open dag. Het aantal foto’s dat gemaakt kan worden is onbeperkt voor  4 uur.

Geschikt voor bedrijven

Ons standaardpakket is geheel naar jullie wens in te richten. Huur je het Fotohokje, dan is er een gespecialiseerde medewerker van ons op locatie om de gasten te begeleiden. Wat je wil communiceren is geheel aan jou! Kijk even bij achterwanden  of strookjes voor de mogelijkheden.

Meteen online promotie van het bedrijf vanaf het Fotohokje

Door middel van een touchscreen aan te buitenkant is de foto direct te delen op Facebook en Twitter. Ook kunnen de gasten de foto naar zichzelf mailen. Wil jij dit monitoren? Dit kunnen we voor je regelen