Photobooth huren

Een zorg minder tijdens je bruiloft of evenement.

VOOR – Wij regelen alles tot in detail. Vooraf hebben jullie een achtergrond gekozen voor in de fotobooth en ook het persoonlijke kader is speciaal voor jullie gecreëerd.

TIJDENS -Er is iemand van ons team aanwezig die het fotohokje bezorgt en gebruiksklaar maakt, ruim voor de tijd die je hebt afgesproken.Tijdens jullie feest zal hij of zij Fotohokje enthousiast begeleiden.

NA – Achteraf krijgen jullie ook nog de enige echte houten Fotohokje USB-stick.

Zo gaat dat

Er is een volle box met verkleedspullen om de foto’s nog unieker te maken! Stap daarna de fotobooth in en met één druk op de knop wordt er afgeteld van drie naar de flits.

Je ziet jezelf op het scherm en kunt tussendoor dus leuke andere poses aannemen. Er worden drie of vier foto’s gemaakt en binnen tien seconden ligt jouw persoonlijke herinnering klaar!

Een limiet, absoluut niet!

Gedurende vier hele uren kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken in de fotobooth en direct printen. En dat slechts voor €545! Zo nemen ze de herinnering aan jouw topfeest mee naar huis.

De foto’s krijg je zelf ook nog in handen. Alles wordt namelijk direct op een USB-stick gezet. Zodat deze dag nooit vergeten gaat! De stick ontvang je dezelfde avond nog zodat je de volgende ochtend al van de foto’s kunt genieten.