Begeleiding op locatie

Het fotohokje is superleuk. Om te garanderen dat er alleen maar mooie of gekke foto’s uitrollen, sturen wij een medewerker mee wanneer je de fotobooth huurt. 

Hij of zij is zorgvuldig geselecteerd en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Zo ben je er zeker van dat alles goed gaat. Onze medewerker zorgt er onder andere voor dat:

Onbeperkt foto’s afdrukken

Wanneer je het fotohokje huurt, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken! Het hokje staat voor ze klaar, compleet met begeleiding van onze medewerker

De foto’s worden direct afgedrukt na het maken, zodat je gasten het aandenken meteen in handen hebben. Leuk voor later.

Maar dat is nog niet alles. De photobooth is vier uur lang op je feest aanwezig. 240 minuten dus! Ga maar eens na hoeveel foto’s in die tijd gemaakt kunnen worden…

reserveren

Bij Fotohokje is het ook mogelijk om het nog persoonlijker maken!

Verkleedkist

Om de foto’s van het fotohokje nog leuker te maken leveren we allerlei gekheid op een stokje mee. Laat je gasten zich helemaal uitleven met deze props. Van snor tot stropdas, het zit allemaal in de verkleedkist van het fotohokje. Maar dat is nog niet alles…

Onder andere de volgende props worden meegeleverd wanneer je een photobooth bij ons huurt

Delen op social media

Een fotostrip in je hand is natuurlijk superleuk. Maar hoe leuk is het om je gemaakte kiekje direct te delen met al je vrienden. Wij maken het mogelijk!

Aan de buitenkant van het Fotohokje zit een touchscreen waar direct alle foto’s op komen te staan. Op het moment dat jij lachend uit het Fotohokje komt staat de foto er al bij. Binnen een paar klikken heb jij hem al digitaal.

Tik de foto aan en vul je e-mailadres in. Door middel van een 4G-verbinding die in het hokje zit wordt de foto direct verstuurd. Je krijgt van ons een link met de foto en deze is dan direct te delen op jouw social media of zelfs via WhatsApp. Super snel en simpel dus!

Foto’s op USB

Als je besluit om het fotohokje te huren, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken!

Je weet dan zeker dat je een blijvende herinnering aan je feest gaat overhouden. Je krijgt de foto’s na afloop namelijk direct mee van onze medewerker die ter plaatse is.

Niet op print, dat zou een enorme stapel zijn. Nee, we zetten alle foto’s die in de vier uur gemaakt zijn voor je op een USB-stick. Deze kun je direct meenemen, zodat je naar huis gaat met alle gemaakte foto’s in je broekzak.