Summer feelings part 2

Door 17 augustus 2015Blog

Na twee weken bouwvakvakantie zijn we weer up and running. Afgelopen week hebben wij weer tal van locaties bezocht. En wat een positieve reacties krijgen we! Dit willen we graag even met jullie delen. Ook hebben wij een aantal leuke foto’s toegevoegd zodat jullie een goed beeld krijgen waar wij mee bezig zijn.

Feel Good Tent Event

Bij Feel Good Tent Event waren wij te gast op een bruiloft. Na een slingerend bospad kwamen wij aan, wat een prachtige locatie. Een Engelse bruidegom en een Nederlandse bruid zagen er fantastisch uit. En wat genoten zij van het Fotohokje. Een goede combinatie.

UIT2015

Tijdens UIT2015 hebben we samengewerkt met de HKU. Want wij doen niet alleen bruiloften en bedrijfsfeesten, maar ook standpromotie. Als studenten gratis op de foto kunnen, zijn ze meteen geneigd zich ook bij de desbetreffende stand in te schrijven. Zoals je ziet, was er veel animo.

fotohokje op UIT2015

Maastricht

Tijdens een weekend Maastricht hebben wij twee bruiloften gehad op twee unieke locaties. Bij SOFA hadden wij een internationale bruiloft met gasten van over de hele wereld. De dag daarna waren wij op een locatie waar wij onze ogen uitkeken. De foto van Chateaux Neercanne zie je hieronder.
fotohokje bij Chateaux Neercanne

In de maanden augustus en september worden een gekkenhuis! We gaan weer het hele land door om veel mensen blij te maken. Via Instagram kun je de mooiste foto’s terugvinden.

We hopen je snel tegen te komen.