Hashtagprinter

De #hashtag wordt steeds populairder. Op verschillende platforms wordt gebruik gemaakt van een hashtag. Maar dat is online en hoe leuk zou het zijn als je die foto ook direct geprint mee krijgt? Dat kan nu met onze Hashtagprinter.
https://fotohokje.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_megaphone.svg

Boost je merk

Een uniek marketingmiddel is gecreëerd. Sta jij op een evenement en wil je dat mensen jouw hashtag gebruiken? Geef het een boost en gebruik de Inst-Insta printer. De foto die is gedeeld komt direct uit de printer rollen. De print is voorzien van jouw unieke boodschap. Communiceer jij het logo of kies je voor jouw slogan? We maken voor iedereen een uniek design zodat het er echt uitspringt.

https://fotohokje.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_gear.svg

Wat kan hij?

Bezoekers van een evenement posten vaak op social media. Is het een zakelijk evenement? De Twitter-koppeling is zo gemaakt en iedereen die wat plaatst krijgt ook direct een printje van zijn kiekje.

Maar ook aan de jeugd is gedacht. Instagram is populairder dan ooit tevoren en staat vol met foto’s. Zelfs video’s krijg je van ons mee als flipbook. Super tof toch!

Er is meer. Je kan de printer ook aansluiten op een beamer of tv met behulp van een HDMI-aansluiting.

https://fotohokje.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Wat doe jij?

Jouw evenement onvergetelijk maken. Je haalt de printer bij ons op voor maar €450 inclusief BTW en hiervoor krijg je een uniek marketingtool ter beschikking.

Wil je dat we hem komen brengen? Dat doen we graag voor je en dit kost je slechts €0,50 per gereden kilometer.

Reserveer de Social Printer

Online was nog nooit zo tastbaar